Heb je ervaring met Hondenuitlaatservice Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan zou ik het heel leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat!

Reacties

Nicole (en Alex)
een maand geleden

Hoera Alex gaat al drie jaar mee met Nicolien in de groepswandelingen. Nog nooit een wandeling gemist door Nicolien in al die jaren . Hele vaak leuke filmpjes over waar de hondjes zijn, altijd spelen en vrolijk. Al jaren volle vertrouwen in de hondenuitlaat. Nicolien geeft ook altijd tips en heeft altijd tijd om mijn vragen te beantwoorden. Door thuiswerken zou in principe Alex niet meer mee hoeven omdat we zelf thuis zijn, maar alex vind het zo leuk - ik ontneem hem niet zijn echte week uitjes ! Bedankt en op naar de 5 🥳

Frederique
een jaar geleden

Teun bloeit hellemaal op tijdens de wandelingen met Nicoline. Bij ons gedraagt hij zich afstandelijk en ietwat ondeugend. Maar bij Nicoline is Teun een enthousiaste en sociale hond!

Het leukste vinden wij dat Nicoline foto's en video's met ons deelt van de wandelingen en ons informeert over zijn avonturen en vrienden!

Kort gezegd: Teun is zeer tevreden! (en zijn baasje ook ;) )

Pamela
een jaar geleden

Tijdens de introductie van de hondenschool maakten we kennis met Nicoline. Toen we hoorde dat ze een uitlaatservice ging starten hebben we onze Fieldspaniel zusjes meteen bij haar aangemeld. Met haar kennis, kunde en liefde voor de honden, hadden we meteen alle vertrouwen in haar. We staan onze meisjes met moeite en eigenlijk nooit af aan derden maar bij Nicoline voelde het meteen heel goed en vertrouwd. Ze begroeten haar altijd uitbundig en gaan enthousiast met haar mee. Wij kunnen ook altijd bij Nicoline terecht voor gedrags- en opvoedvragen. Daarnaast is ze ook super flexibel wanneer we haar, soms ook last minute, om een roosterwijziging vragen.
Al met al, hopen wij dat Nicoline nog heel lang haar uitlaatservice voortzet. Wij bevelen haar oprecht van harte aan voor degenen die een fantastische uitlaatservice zoeken.

Pamela

Alfred Huijser
een jaar geleden

Fay gaat al meer dan een jaar elke maandag met Nicoline mee. Fay ligt dan ook al met haar natte neus tegen het raam van de voordeur geplakt te wachten op de komst van Nicoline. Kwispelend in 1 grote speurt naar de achterdeur zodra Nicoline het garagepad op rijd. Dat alleen al zegt ons alles, top ! dus. Communicatie loopt perfect, Nicoline laat middels post op socialmedia regelmatig zien hoe het met de honden gaat, of zelfs met een Whatsappje. Fay is een labrador dus beland nog wel is in het water. Nog nooit is Fay vies thuis gekomen, altijd schoon en drooggepoetst. Nicoline bedankt ! Fay en wij zijn erg blij met Nicoline, of is het nou Nicolien ;-)

Marian
een jaar geleden

Ik denk dat Dobby inmiddels ruim een jaar met de uitlaatservice meegaat. Hij gaat met de 'groepswandeling' mee, nou ja groep, maximaal 4 honden waarvan Nicoline weet dat ze goed met elkaar overweg kunnen. Dobby rent graag, en kan dit tijdens die wandeling van ruim een uur prima doen.
Ook is Nicoline erg flexibel , tijdens de hittegolf heeft ze haar hele schema omgegooid zodat de honden niet in de hitte zouden lopen. Kortom, ik beveel deze uitlaatservice van harte aan!

Jaimy
een jaar geleden

Een hele fijne uitlaatservice. Nicoline is heel rustig en geduldig, precies wat mijn hondjes Mila & Messi nodig hebben. Tijdens het uitlaten stuurt Nicoline foto’s door.
Wij zijn blij met de flexibiliteit van Nicoline! Aangezien Nicoline het gedrag van de honden begrijpt weet ik zeker dat onze hondjes in goede handen zijn bij haar.
Kortom, deze hondenuitlaatservice is een aanrader!

Angela Verschuur
een jaar geleden

Al vanaf pup is Nicoline betrokken bij onze bull terrier Jack.
Via de hondenschool zijn we in contact gekomen.
Een bull is niet echt makkelijk , de expertise van Nicoline is zeer goed. Doet geen groepen honden dus volle aandacht voor je hond.
Jack is stapelgek op haar is super blij haar te zien en dat zegt eigelijk alles. Het samenzijn met zijn maatje
Zelf ben ik altijd heel kritisch en angstig om mijn hond aan een ander tot te vertrouwen.
Maar bij Nicoline heb ik daar totaal geen last van volledig vertrouwen van onze kant .
Een top service en zeer toegankelijk voor aanpassingen qua uitlaat dagen er is altijd wel een oplossing. Een aanrader voor alle honden baasjes.

Charlotte (en Spike 🐶)
een jaar geleden

Wij zijn super blij met Nicoline en de Uitlaatservice!
De intake was al heel fijn, het was toen net dierendag geweest dus Spike kreeg wat lekkers!
Ik kan nu met een gerust hart werken omdat ik weet dat Spike lekker even zijn benen kan strekken als Nicoline langskomt. Heel fijn hoe flexibel ze is in het inplannen dat zelfs als het onverwachts de volgende dag nodig is ze vaak nog kan! Wij zijn super tevreden en volgensmij heeft Spike ook niets te klagen :)

Britt
een jaar geleden

Een fijne uitlaat service met dat beetje extra. Exact wat ik zocht voor mijn reactieve hond. Doordat Nicoline ook werkzaak is als trainer, begrijpt zij het gedrag en de risico's daarvan heel goed. En dat is een groot plus punt. Onverwachte dagen zijn ook geen probleem.
Wij zijn erg blij met haar !

Maret
2 jaar geleden

Wij zijn heel tevreden over Nicoline. Ze stuurt af en toe leuke filmpjes en foto's door tijdens de wandeling en dan zie ik hoe Scoop heerlijk aan het spelen of snuffelen is. Scoop is altijd schoon als hij thuis wordt gebracht en Nicoline vind het ook geen probleem om hem na de wandeling nog even zijn eten te geven. Dus als ik thuiskom, ligt er een voldane hond op mij te wachten. Kortom, een top-uitlaatservice!

Reactie plaatsen