Heb je ervaring met Hondenuitlaatservice Nieuwerkerk aan den IJssel? Dan zou ik het heel leuk vinden als je hieronder een reactie achterlaat!

Reacties

Maret
een jaar geleden

Wij zijn heel tevreden over Nicoline. Ze stuurt af en toe leuke filmpjes en foto's door tijdens de wandeling en dan zie ik hoe Scoop heerlijk aan het spelen of snuffelen is. Scoop is altijd schoon als hij thuis wordt gebracht en Nicoline vind het ook geen probleem om hem na de wandeling nog even zijn eten te geven. Dus als ik thuiskom, ligt er een voldane hond op mij te wachten. Kortom, een top-uitlaatservice!

Mariska
een jaar geleden

Nicoline zorgt al voor onze eigenwijze en zelfverzekerde Kiba vanaf dat hij 3 maandjes oud was. Al meer dan anderhalf jaar geleden, zo'n beetje sinds Nicoline gestart is. Sindsdien trouwe klant en ik zou ook niet anders willen. Ons hondje heeft er ontzettend veel baat bij dat Nicoline hondentrainster is. Hierdoor snapt ze wat hij denkt/wilt en kan ze goed op hem in spelen en trainen. Precies wat ik wilde toen ik een uitlaatster voor mijn pupje zocht, iemand met ontzettend veel kennis, ervaring en liefde voor honden. Niet zomaar een hondenuitlaatservice dus. Toen hij nog pup was waren de wandelingen wat korter en werd er binnen ook wat gespeeld en gehersenwerkt.
Kiba wordt altijd helemaal enthousiast als hij haar ziet en kijkt soms zelfs niet meer naar mij om als ze weg gaan samen (wat bijzonder is voor hem). Tevens staat Nicoline altijd klaar voor ons als er iets is, ik kan haar altijd appen. Soms wat advies en soms om weer even voor hem te zorgen omdat het ons onverwacht niet lukt. Hij gaat met haar mee op groepswandelingen en op de individuele wandelingen. Alles is altijd op maat en gericht op het welzijn van de hond, wat ik het allerbelangrijkste vind. Ik hoop dat Kiba nog heel lang met Nicoline mee mag!

JBP
een jaar geleden

Parker is altijd heel enthousiast als Nicoline komt. Hij wandelt met haar individueel en gaat ook mee met de groepswandelingen.
Heel plezierig bij Nicoline is haar enorme flexibiliteit.
Kortom, wij en Parker zijn heel gelukkig met deze uitlaatservice.

Nicole
een jaar geleden

Nicolien zorgt al weer een jaar voor Alex zijn rondjes als wij werken zijn . Alex is super gek op Nicolien. Ze is lief en betrouwbaar ! Contact en feedback als nodig is werkt super. Ook ben ik zeer blij dat onverwachte extra dagen nooit een probleem zijn . Nicolien je maakt ons leven makkelijker omdat ik nu geen zorgen heb dat Alex te lang alleen zit. Bedankt en op naar de volgende jaren.

Mia
een jaar geleden

ik ben samen met Oscar via de hondenschool bij Nicoline gebleven .
oscar is altijd blij als nicoline komt! heerlijk z'n rondje lopen. als t regent even lekker beetje afgedroogd weer naar binnen.
het contact met nicoline is altijd prettig en laagdrempelig. een keertje extra lopen buiten onze vaste dagen is eigenlijk nooit een probleem.
wij zijn blij met nicoline!

Nicole
een jaar geleden

Een hele fijne uitlaat servies. Ook voor onze eigenwijze Kyra.
Zijn heel blij dat we je "kende" via de honden school.
Kyra is altijd super blij als Nicoline binnen komt.
En helemaal uitgeteld als ze weer thuis komt. Ook met on regel matig werken is er een plekje voor Kyra.
Zo fijn en dat toen we het even niet zelf konde door de geboorte van ons zoontje. Nicoline gewoon extra kon komen zo dat Kyra gewoon naar buiten kon tussen de middag.
Heel blij dat dit kan.
Dank je wel en op naar nog meer rondjes 😉

Reactie plaatsen